#Atomicchat: Kontenut Iġġenerat mill-Utent

Depositphotos 7636349 s

Jekk inti Segwi miegħi fuq Twitter, kellna sessjoni ta 'chat meraviljuża mal-folks f'Atomic Reach jitkellmu dwar Kontenut Iġġenerat mill-Utent (UGC). Hawn huma l-punti ewlenin u takeaways ewlenin minn #AtomicChat Twitter chat, ospitat kull nhar ta ’Tnejn filgħaxija fid-9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Segwi @Atomic_Reach għall-aġġornamenti kollha tal-marketing tal-kontenut tiegħek!

Qosra għal kontenut iġġenerat mill-utent, UGC huwa t-terminu użat biex jiddeskrivi kwalunkwe forma ta ’kontenut bħal vidjow, blogs, postijiet ta’ formoli ta ’diskussjoni, immaġini diġitali, fajls awdjo, u forom oħra ta’ midja li nħolqot minn konsumaturi jew utenti finali ta ’sistema jew servizz onlajn u hija disponibbli pubblikament għal konsumaturi oħrajn u utenti finali. Kontenut iġġenerat mill-utent jissejjaħ ukoll medja ġenerata mill-konsumatur (CGM). Webopedia

Grazzi għall Reach Atomiku għal opportunità oħra kbira!

Kontenut Ġenerat mill-Utent ta ’AtomicChat

What do you think?

Dan is-sit juża Akismet biex inaqqas l-ispam. Tgħallem kif il-kumment tiegħek huwa pproċessat.